‘Mark van Bommel is een beetje angstig geworden’

PSV kwam gisteren tegen De Graafschap niet verder dan een 2-1 overwinning. Het doel op voorbaat was aan het doelsaldo werken maar daar kwam weinig van terecht.

Wim Kieft zegt bij het voetbalpraatprogramma Rondo: “Ik had bij PSV niet het gevoel dat ze erin geloofden. Het was een beetje doods, een beetje verkrampt. Ze wonnen wel omdat het niveauverschil heel groot was, maar ik heb echt het idee dat ze de afgelopen weken een tik hebben gekregen, in Amsterdam en in Arnhem.” Presentator Jack van Gelder: “Ik heb het gevoel dat de angst er een beetje is ingeslopen bij Mark en dat dat op het team overslaat. Het middenveld bepaalt of er een goed elftal is of niet. Daar wisselt hij zoveel in op dit moment. Dan weer dit, dan weer dat. Ik denk dat hij een middenveld vertrouwen moet geven.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!