PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Inter Milan stelt interessante ruildeal voor aan PSV’

Bij PSV hebben ze een aantal spelers in de selectie lopen die erg gewild zijn bij buitenlandse clubs. Zo ook Steven Bergwijn. Hij heeft de clubs voor het uitkiezen en ook het Italiaanse Inter Milan is in hem geinteresseerd.

Dat was al even bekend, maar volgens de Italiaanse sportkrant Tuttosport heeft de Milanese grootmacht nu een geheim wapen tevoorschijn getoverd. Het medium weet te melden dat Yann Karamoh mogelijk als ruilmiddel wordt ingezet.

De twintigjarige vleugelspits wordt dit seizoen door Inter verhuurd aan Girondins Bordeaux en staat na 31 competitiewedstrijden op drie doelpunten. Tuttosport schrijft dat Inter overweegt Karamoh ‘op te offeren’ voor de komst van Bergwijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.