‘Transferstrijd tussen Ajax en PSV in strijd om international loopt hoog op’

Ajax en PSV hebben beide verregaande interesse in de Mexicaanse verdediger Edson Alvarez. Hij speelt in eigen land voor America Mex en moet zón tien miljoen euro kosten. Een bedrag dat beide clubs op tafel kunnen leggen.

Er is een grote concurrentie bezig tussen beide clubs. Afgelopen weekend zaten er zelfs al scouts van de Eindhovenaren bij het Mexicaanse competitieduel tussen América Mex, de werkgever van Alvarez, en mede-grootmacht Tigres. Dat schrijft ESPN Sports.

En dat nieuws bereikte ook Ajax, dat daarom zijn interesse wil gaan concretiseren. Volgens hetzelfde medium reizen er komend weekend ‘belangrijke, vooraanstaande directieleden van de recordkampioen van Nederland naar Mexico’ om Alvarez in actie te zien tegen Cruzeiro. De afgelopen maanden sprak Ajax al meermaals met América voor de jonge international, en de komende tijd moet de fase van de onderhandelingen verder gebracht worden.

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!