PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Liverpool wil naast Memphis ook een vleugelflitser uit de Eredivisie aantrekken’

Liverpool is voornemens om deze zomer Memphis Depay over te nemen van Olympique Lyon. Maar daar zal het waarschijnlijk niet alleen bij blijven. Zo hebben ze ook concrete belangstelling voor David Neres. Hij speelt momenteel de pannen van het dak bij Ajax.

Neres werd de afgelopen weken al gelinkt aan clubs als Juventus, AC Milan, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund en Everton. Volgens Le 10 Sport overweegt ook Liverpool zich in deze strijd te mengen. Concreet is de werkgever van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum nog niet, maar dat kan de komende tijd veranderen.

Volgens het Franse medium is PSG de topfavoriet voor Neres, maar heeft Dortmund ook al een officieel bod neergelegd. Liverpool overweegt zich nu ook in deze strijd te mengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.