PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hirving Lozano weet voor welke club hij volgend seizoen zal spelen’

Het ziet ernaar uit dat Hirving Lozano volgend seizoen gaat spelen voor Manchester United. Beide clubs moeten nog wel een akkoord vinden maar hij lijkt zelf al zijn keuze te hebben gemaakt.

Aanvankelijk lag Spanje of Italië meer voor de hand, maar Lozano is onder de indruk van het intensieve scoutingswerk van United. Daarnaast heeft landgenoot Javier Hernández (‘Chicharito’) hem positieve verhalen verteld over het spelen op Old Trafford.

Een bron laat aan TeamTalk weten: “Hirving wil naar United verkassen. Voor hem is dat net zo groot als een transfer naar Real Madrid of FC Barcelona. Hij heeft al gesproken met Chicharito hoe het is om in Manchester te spelen en Javier kon niet positiever zijn over zijn oude club. Hij heeft Hirving geadviseerd om er vol voor te gaan.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.