PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dat laat zien dat er iets goed mis is bij PSV’

PSV verspeelde gisteren de koppositie in de Eredivisie aan Ajax. In Arnhem speelde ze met 3-3 gelijk tegen Vitesse. Met nog vijf wedstrijden te gaan staan ze nu op gelijke hoogte met de Amsterdammers alleen hebben ze een veel slechter doelsaldo. Chef-sport van de Telegraaf Valentijn Driessen denkt dat Ajax nu kampioen gaat worden.

In zijn column schrijft hij: “Getuige het goedpraatgedrag van spelers en trainers van PSV na wanprestaties lijken zij niet te beseffen dat ze hard op weg zijn het landskampioenschap te verspelen aan Ajax. In Eindhoven moeten ze het met minder kwaliteit doen dan in Amsterdam. Toch, als het bij een titelkandidaat niet knettert als je in acht dagen tijd een mogelijke voorsprong van acht punten verspeelt (een voor de hand liggende zege op Ajax met elf tegen tien werd een nederlaag), dan is er iets mis.”

Driessen gaat verder: “Door onvoldoende resultaten en het zwakke verweer vooral buiten Eindhoven kan de ploeg van Mark van Bommel zomaar worden onttroond als kampioen. Van VVV-Venlo en Excelsior werd gewonnen, maar tegen FC Emmen, FC Utrecht, Heerenveen, Ajax en Vitesse leverde PSV punten in. Met zo’n uitcomplex en twee moeilijke uitbeurten tegen Willem II en AZ in de laatste vijf competitieduels belooft dat weinig goeds.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.