PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Blunderende Mark van Bommel doet PSV de das om tegen Vitesse’

PSV heeft vanmiddag dure punten laten liggen in Arnhem. Tegen Vitesse werd het namelijk 3-3. Hierdoor zijn de Eindhovenaren niet langer meer de koploper in de Eredivisie. Die eer is nu voor Ajax.

“Vandaag stond Gaston Pereiro in de basis, maar die speelde een enorm slechte wedstrijd. Daarvoor was dat middenveld gewoon goed. Waarom ineens die greep naar die drie middenvelders? Dat heeft ze de das omgedaan, denk ik. Je krijgt dan de angst. Het voetbal is er dan uit”, stelt Mulder in Rondo op Ziggo Sports.

Ruud Gullit vult aan: “Het loopt steeds stroever bij PSV. Ze moeten het steeds goedmaken in de laatste minuten. Uiteindelijk gebeurt het wel, maar het kan niet blijven gebeuren. Ajax speelt veel makkelijker.” En daar is Wim Kieft het tot slot mee eens: “Je ziet gewoon dat Ajax geloof heeft. Dat zag je aan hoe ze de wedstrijd begonnen (tegen Willem ll gisteravond, red.). Bij de warming-up zag je al dat iedereen erbij was en gefocust was. Bij PSV is het angst en beven.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.