PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mexicaans international heeft keuze gemaakt tussen Ajax en PSV’

Zowel Ajax als PSV willen dolgraag Edson Alvarez aan hun selectie toevoegen voor het volgende seizoen. De centrale verdediger zelf lijkt nu ook zijn keuze te hebben gemaakt. De Eindhovenaren hebben namelijk net iets meer aantrekkingskracht voor hem dan de Amsterdammers. Dit weten diverse Mexicaanse media vandaag te melden.

PSV moet eerst verkopen alvorens het zijn target binnen kan halen voor een eurootje of 10 miljoen en dat probleem kent Ajax niet, maar de Amsterdammers delven dus toch het onderspit. Wel is het zo dat directeur spelerszaken Marc Overmars meer namen op zijn verlanglijstje heeft staan.

Zo weten we bijvoorbeeld dat hij zich al bij sc Heerenveen gemeld heeft voor Kik Pierie, die de overstap naar de Johan Cruijff ArenA maar al te graag wil maken. Ook Jean-Clair Todibo zou naar onze hoofdstad kunnen verhuizen als onderdeel van de nauwere samenwerking met FC Barcelona. Daarnaast heeft Ajax reeds de beschikking over Lisandro Magallán, Perr Schuurs, Daley Blind en ook Joël Veltman.

Voetbal International schreef eerder al: “Na Carlos Salcido, Héctor Moreno, Andrés Guardado, Maza Rodríguez, Hirving Lozano en Érick Gutiérrez zou Álvarez zomaar de zevende Mexicaan in Eindhovense dienst kunnen worden. PSV is met afstand de populairste Nederlandse club in Mexico en een mooie bijkomstigheid is dat met de komst van Álvarez die populariteit niet alleen wordt verstevigd, maar straks ook commercieel meer en meer wordt verzilverd.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.