PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben maakt voorkeur bekend voor nieuwe bestemming’

Arjen Robben vertrekt aan het einde van het seizoen als speler van Bayern Munchen. De snelle vleugelflitser heeft inmiddels zijn voorkeur uitgesproken voor een nieuwe bestemming.

Het medium Calciomercato schrijft dat Internazionale voorlopig tevergeefs geïnteresseerd is in de 35-jarige vleugelaanvaller. Het Italiaanse medium heeft vernomen dat diens persoonlijke voorkeur uitgaat naar de Amerikaanse Major League Soccer. Verschillende MLS-clubs hebben al interesse getoond in de Nederlander.

Robben heeft een voorkeur voor een totaal nieuw avontuur en denkt in de MLS de ideale competitie te hebben gevonden. Er zouden nog wel gesprekken worden gevoerd met Inter, dat in de bij Bayern München vertrekkende vleugelaanvaller een welkome aanwinst ziet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.