PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV zegt contracten van zes selectiespelers op’

PSV gaat de contracten van zes selectiespelers opzeggen. Het gaat om Eloy Room (30), Lennerd Daneels (20), Bob Melis (19), Jael Hattu (21), Marlon Frey (23) en Robin Schoonbrood (19). Dit meldt de club via haar digitale huis.

Technisch manager John de Jong heeft het vijftal formeel aangegeven dat hun aflopende contracten niet worden verlengd. Van het vijftal dat vertrekt speelde doelman Eloy Room als enige in de hoofdmacht van PSV. Hij debuteerde vorig seizoen in de kampioenswedstrijd tegen Ajax en verdedigde ook het doel tegen Roda JC Kerkrade en ADO Den Haag. Room keepte daarnaast dit seizoen in het bekertoernooi namens PSV.”

De topclub gaat verder: “Daneels, Hattu en Frey zijn dit seizoen actief bij Jong PSV, Melis bij PSV onder 19. PSV gaat met Robin Schoonbrood en meerdere jongens van Jong PSV en een aantal jeugdspelers nog in gesprek over hun toekomst bij de club. De Jong heeft Yanick van Osch (22), Oliver Horvath (18), Youri Roulaux (19), Matthias Verreth (21) en Dante Rigo (20) aangegeven dat PSV de eenjarige opties in hun contracten licht.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.