PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV slaat grote slag, eerdaags zet hij zijn handtekening’

Positieve ontwikkelingen bij PSV inzake het binnenboord houden van jeugdspeler Joel Piroe. Volgens TD John de Jong zet hij eerdaags zijn krabbel onder een contract bij de Eindhovenaren. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Het medium schrijft: “Een definitief akkoord laat waarschijnlijk nog even op zich wachten, maar er zit weer muziek in de onderhandelingen. Piroe heeft de afgelopen periode goed nagedacht over een stappenplan voor de toekomst en daarbij is PSV altijd een belangrijke optie gebleven. Hij kon rekenen op binnen- en buitenlandse interesse en daarbij zaten ook grote clubs.”

“Piroe ziet zijn toekomst echter in Nederland liggen en heeft onder meer een concreet bod van Juventus voorlopig terzijde geschoven. De aanvaller is twee transferperiodes op rij benaderd voor een overstap, maar heeft een goed gevoel bij PSV en wil ook daarom graag met de club een akkoord bereiken”, aldus het ED. Piroe scoorde dit seizoen tien keer voor Jong PSV.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.