PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Geslepen Messen: “We hebben iets recht te zetten tegen PSV”

Vanmiddag om 16.45uur gaat het los. Dan speelt Ajax om haar laatste kans voor het kampioenschap tegen concurrent PSV. De uitwedstrijd verloren de Amsterdammers kansloos met 3-0 en dus valt er iets recht te zetten.

Donny van de Beek zegt in een interview met het Algemeen Dagblad: “Natuurlijk speelt dat een rol. We hebben iets recht te zetten tegen PSV. Vandaag zullen we vast wat beelden terugzien van de vorige wedstrijd in Eindhoven, die we met 3-0 verloren. Dat is goed. Maar als topsporter moet je dat eigenlijk niet eens nodig hebben. Dat gevoel is er sowieso wel. Ik begon toen op de bank en kwam er bij 3-0 in. Daarna hebben we niets meer gecreëerd en speelden we een verloren wedstrijd.”

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? VOLG DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

De middenvelder gaat verder: “Dat was in een periode dat ik sowieso altijd inviel en nauwelijks in de basis mocht beginnen. Een lastige periode, maar ik heb mezelf terug in het elftal geknokt. Het seizoen is al lang, maar eigenlijk voel ik me steeds fitter worden. In deze beslissende fase van het voetbaljaar moet ik het laten zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.