PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax-sterkhouder heeft belangrijke boodschap voor PSV’

Morgen staat de kraker tussen Ajax en PSV op het programma. De Amsterdammers moeten winnen om zicht te houden op het kampioenschap. Dusan Tadic heeft een belangrijke boodschap voor de Eindhovenaren.

In het algemeen lijkt het resultaat wat hoger in het vaandel te staan bij de ploeg van coach Mark van Bommel. Dusan Tadic zegt in De Telegraaf: “Dat het zo lijkt, is heel normaal, omdat zij zich volledig op de Eredivisie kunnen focussen en wij onze aandacht over drie competities moeten verdelen. Daardoor kan ons vizier vaak pas later op een competitieduel. Maar geloof me, PSV zal echt niet scherper zijn dan wij. We willen wraak voor de 3-0 nederlaag in Eindhoven. En hoewel PSV een sterk team heeft, willen we laten zien dat wij beter zijn.”

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? VOLG DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

Het woord wraak is dus gevallen: “PSV-Ajax was een van onze slechtste wedstrijden. We misten Matthijs de Ligt. Hij is in alle opzichten heel belangrijk voor ons, een uitstekende speler met de juiste instelling. Maar zijn afwezigheid mag geen excuus zijn. We opereerden niet als team en maakten veel fouten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.