PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV zal hem deze zomer moeten verkopen’

Het botert niet echt tussen Gaston Pereiro en PSV. Hij is geen basisspeler meer in Eindhoven en heeft nog een jaar contract dat hij niet wilt verlengen. Een dilemma voor Eindhovenaren.

Clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International zegt: “Hij zit in een heel lastig parket, deze jongen. Zijn contract loopt volgend jaar af. PSV wil eigenlijk wel verlengen met hem, zijn zaakwaarnemer heeft ervoor gezorgd dat dat nog niet is gebeurd.”

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? VOLG DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

De journalist gaat verder: “Op dit moment speelt-ie niet en lijkt hij weg te willen, of weg te moeten – want als hij niet verlengt, dan zal PSV hem deze zomer moeten verkopen.” In het verleden stond Pereiro meermaals in de belangstelling van verschillende topteams uit de Italiaanse Serie A, waaronder bijvoorbeeld Internazionale. Die interesse staat sinds kort echter op een laag pitje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.