PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Advies voor Van Bommel: ‘Als je hem uitschakeld heb je Ajax te pakken’

Aanstaande zondag staat de kraker tussen Ajax en PSV op het programma. Kunnen de Amsterdammers terugkomen in de titelrace? De Eindhovenaren hebben op dit moment nog vijf punten voorsprong. Pieter Zwart van Voetbal International wijst alvast op een cruciale speler van Ajax: Frenkie de Jong.

“Als het misgaat bij De Jong, dan gaat het ook goed mis. Ook op dat vlak is hij de verpersoonlijking van dit Ajax: de nederlagen zijn vaak net zo spectaculair als de zeges. Het dieptepunt voor De Jong is de met 1-0 verloren uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, waarin hij twintig keer de bal verliest”, schrijft Zwart in de nieuwe VI.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? VOLG DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

“Met een foute terugspeelbal veroorzaakt hij een strafschop en Mohamed Osman onderschept in de aanloop naar de winnende treffer een pass van Andre Onana die voor De Jong bedoeld is. Het is de les die meer tegenstanders van Ajax getrokken hebben: sluit de weg naar De Jong af en je hebt kans op een resultaat”, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.