PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Man City en Man United in gevecht om handtekening van PSV’er’

Zowel Manchester City als stadsgenoot Manchester United strijden om de handtekening van een jonge speler van PSV. Het gaat om de Belgische verdediger Héritier Deyonge. Hij heeft in Eindhoven nog geen profcontract getekend.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? CHECK DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

PSV zal daarom nauwelijks een vergoeding ontvangen, omdat Deyonge nog geen profcontract heeft bij de club. In Frankrijk ligt die wél voor hem klaar, schrijft de genoemde bron verder. Ook Paris Saint-Germain heeft serieuze interesse in de belofte met Congolese roots, maar Lyon lijkt op pole-position te liggen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.