‘PSV wil transfer Ajax dwarsbomen met inzet van eigen netwerk’

Ajax heeft na de zomer een ongekende bankrekening. Hiermee kunnen ze natuurlijk gaan uitpakken op de transfermarkt en het Bayern Munchen van Nederland worden. PSV hoopt dit met dank aan commissaris Robert van der Wallen te voorkomen.

Tom Wouda, samensteller van de Quote 500, plaatst tegenover Voetbal International wel een maar. “Robert van der Wallen is natuurlijk geen Sinterklaas. Ik zie in hem ook niet dé suikeroom van PSV. Hij zal geen cheque van vijftig miljoen euro uitschrijven en zeggen: Alsjeblieft, succes ermee. Van der Wallen laat het breed hangen, maar geld in een voetbalclub steken, is in mijn ogen een van de meest onzekere beleggingen.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

“Ik zie hem het financiële gat met Ajax niet dichten als die club te ver weg loopt. Maar dat is mijn persoonlijke mening”, aldus Wouda. “Van der Wallen is een ondernemer, die geen geld kiepert in iets waarvan hij niet weet hoeveel het oplevert. Ik denk wel dat hij met partners als ASML, VDL en de Mandemakersgroep een tandje bijschakelt als het nodig is. Hij zal zijn netwerk heel erg aanzwengelen om ervoor te zorgen dat Ajax niet het Bayern München van Nederland wordt.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!