‘PSV gaat akkoord met bod van 32 miljoen euro’

Hirving Lozano zou op het punt staan om een grote transfer te gaan maken. De Italiaanse grootmacht Napoli zou namelijk dichtbij een akkoord zijn met PSV. Dit weet het medium Le Bombe di Vlad te melden.

De sterspeler van de Eindhovenaren is zelf al geruime tijd akkoord over een jaarsalaris van 2,8 miljoen euro voor de komende vijf seizoenen. Daardoor is het nu aan de clubs om uitsluitsel te geven.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Een akkoord is er nog niet, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd. Napoli zou inmiddels 32 miljoen euro hebben geboden en PSV aast op 40 miljoen euro. Het verloop van de onderhandelingen wijst er naar verluidt op dat het verschil van 8 miljoen euro dichtgelopen gaat worden en Lozano in de zomer naar de Serie A verhuist.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!