‘PSV moet middenveld tegen Ajax nog defensiever gaan instellen’

Eind maart dan is het zo ver. Dan staat het klapstuk van de competitie op het programma. Ajax ontvangt dan in eigen PSV. Bij punt verlies lijkt het kampioenschap over te zijn voor de Amsterdammers maar bij winst kan het weer alle kanten op. Clubwatcher Marco Timmer heeft in ieder geval een tip voor de Eindhovenaren.

“Durft Van Bommel tegen Ajax ook met het ultrajonge middenveld Sadílek (19), Rosario (22) en Ihattaren (17) te spelen?”, vraagt Timmer zich af in Voetbal International. “Dat lijkt onlogisch, omdat de jongste van het stel in dat geval zeer waarschijnlijk tegenover de beweeglijke Frenkie de Jong zou komen te staan. De vraag is of je die verantwoording bij zo’n jonge voetballer moet neerleggen.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

“Eén variant heeft de trainer nog niet geprobeerd: een sterk controlerend middenveld met Rosario en zowel Hendrix als Sadílek”, stelt Timmer. “Daarmee wordt wel direct een stuk creativiteit ingeleverd, maar de winnaar Van Bommel weet ook dat de voorsprong vijf punten blijft als PSV niet verliest in de Johan Cruijf ArenA en zijn ploeg dan een reuzenstap zet richting de 25ste landstitel.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer