‘Mark van Bommel wekt interesse van Europese grootmacht’

Hij is pas bezig aan zijn eerste seizoen als trainer maar Mark van Bommel heeft wel al de nodige indruk te maken. Volgens Jack van Gelder aas Bayern Munchen nu al op zijn handtekening.

Bayern maakt een moeizaam seizoen door. De Duitse topclub vloog midweeks door toedoen van Liverpool uit het Champions League-toernooi en heeft in tegenstelling tot voorgaande jaren geen grote voorsprong op de nummer twee: Borussia Dortmund heeft ‘slechts’ een minder doelsaldo. Mocht het seizoen foutief aflopen, dan zou dat zomaar gevolgen kunnen hebben voor coach Niko Kovac.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

De Kroaat zat eerder dit seizoen al op de wip en heeft dus een hoofdprijs nodig om het vertrouwen intact te houden. Dat blijkt wel uit de vermeende interesse van Bayern in Van Bommel. De PSV-trainer is al vaker gelinkt aan de Duitse topclub, waar hij als speler ook actief was, en volgens Van Gelder is die belangstelling er nog steeds.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!