PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Fred Rutten keert volgend seizoen weer terug als trainer in de Eredivisie’

Een opvallend nieuwtje vandaag in de media. Fred Rutten zou namelijk volgend seizoen weer terugkeren als trainer in de Eredivisie. Dit zou moeten gebeuren bij FC Twente mochten ze promoveren. Momenteel is hij de eindverantwoordelijke bij het Belgische Anderlecht.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Momenteel is Marino Pusic er trainer en hij doet het dus goed, maar hij beschikt over een aflopend contract en Twente lijkt niet verder te gaan met hem. Hij wordt al bij onder meer De Graafschap – dat Henk de Jong gaat verliezen – genoemd. Eén plus één is twee en Rutten dus op weg naar Enschede? Dat schrijft men in ons buurland België wel al.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.