PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Creatieve middenvelder is niet bereid om te verlengen bij PSV’

Gastón Pereiro is niet van plan om zijn contract bij PSV te verlengen. De verwachting is dan ook dat hij deze zomer gaat vertrekken uit Eindhoven. Dit weet Voetbal International te melden.

“Gastón Pereiro lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij PSV. De 23-jarige middenvelder heeft nog een contract tot medio 2020. Dat betekent dat de club twee opties heeft: hem komende zomer verkopen, of besluiten de verbintenis te verlengen om op die manier te voorkomen dat de Uruguayaan straks transfervrij de deur uit loopt. Hoewel Pereiro ook dit seizoen weer goede statistieken overlegt (tien goals en vijf assists), lukt het de aanvallende middenvelder maar niet definitief door te breken. Ook de speler zelf voelt dat zo. Hoewel PSV de verbintenis wil openbreken en verlengen, is dat tot op heden niet gelukt. Paco Casal, de zaakwaarnemer van de stilist, lijkt ook niet voornemens dat te doen.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Het blad gaat verder: “Dat zou erop kunnen duiden dat een vertrek aanstaande is, want PSV zal Pereiro dan willen verkopen. Zeker nu de club met Mohamed Ihattaren een alternatief achter de hand heeft dat zich razendsnel en spectaculair ontwikkelt en al twee wedstrijden op rij in de basis begon. PSV sorteerde alvast voor op het aanstaande vertrek van Pereiro door zeer recent Ihattaren langer vast te leggen. Daarbij was de club niet kinderachtig in de ruimere vergoeding voor de aanvallende middenvelder. Het pas zeventienjarige talent is inmiddels basisspeler en hij ligt nu tot medio 2022 vast. Dat heeft gezorgd voor wat rust, aangezien Ihattaren zijn toekomst voorlopig in Eindhoven ziet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.