PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Strijd op komst om PSV-supertalent Mohammed Ihattaren

Voor welk land gaat PSV-suptertalent Mohammed Ihattaren kiezen? Hij heeft namelijk de mogelijkheid om zowel voor Oranje als het Marokkaans Elftal et kiezen. Er lijkt een strijd te zijn losgebarsten.

Mark Wotte, die bondscoach is van het olympisch elftal van de Marokkanen, zegt in gesprek met De Telegraaf over de PSV’er: “Dat is een heel interessante speler. Wij volgen hem al een paar jaar. Ik heb bondscoach Hervé Renard ingelicht over het debuut en de basisplaats van Ihattaren bij PSV. Zijn reactie was: het is een fantastisch talent en hij zou zeer welkom zijn, maar het gaat niet eenvoudig worden.”

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

DIT IS SERIEUS!!

De trainer gaat verder: “In Nederland hebben we een scout, Marc van Hooff, die alle talenten in beeld heeft en contacten onderhoudt met de spelers en hun familie. In het geval van Ihattaren is het laatste wat ik ervan gehoord heb dat hij heeft aangegeven bij de Nederlandse jeugdploegen te willen blijven en nu geen definitieve beslissing te willen nemen. Als een speler of iemand uit zijn omgeving zoiets aangeeft, gaan we hem niet elke dag bellen. Uiteindelijk moeten jongens er klaar voor zijn om zelf een beslissing te nemen. Totdat we daarover een signaal krijgen, laten we hen met rust.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.