PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Supporters halen keihard uit naar PSV’er: ‘Gooi hem uit het elftal’

PSV won gisteren in eigen huis slechts met 2-0 van NAC. De supporters waren niet allemaal even tevreden over het vertoonde spel. Ze geven Jorrit Hendrix de schuld. Hij zou de zwakste schakel zijn in het elftal.

In de tweede helft haalde oefenmeester Mark van Bommel de controleur naar de kant en bracht hij Michal Sadílek, waarna het daadwerkelijk beter ging draaien in het Philips Stadion. Velen vinden de Tsjech een veel betere indruk maken op het middenveld dan Hendrix. Kijk hieronder naar een aantal reacties van de fans.

VANDAAG MAN UNITED – ARSENAL! KRIJG MAAR LIEFST 30KEER JE INZET TERUG WANNEER UNITED DEZE POT WEET TE WINNEN!!

DIT IS SERIEUS!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.