PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dusan Tadic weet waarom PSV eerste staat: ‘ADO, Feyenoord én FC Utrecht’

Dusan Tadic is een tevreden man bij Ajax. Hij kwam aan het begin van het seizoen over van Southampton en speelt sindsdien de pannen van het dak. Ajax is ny nog op alle fronten actief. Met de titelstrijd de KNVB Beker en in de Champions League.

Dat is wel anders dan in het afgelopen voetbalseizoen, weet ook de Serviër. In een interview met Mozzart Sport vertelt hij: “Ja, bij mijn komst hoorde ik al van mijn nieuwe ploeggenoten dat het vorig jaar één groot drama was. Misschien wel het slechtste seizoen uit de historie van de club. Geen Europees voetbal en ook in de competitie ging het mis, een regelrechte ramp. Nu is alles gelukkig anders.”

ZONDAG MAN UNITED – ARSENAL! KRIJG MAAR LIEFST 30KEER JE INZET TERUG WANNEER UNITED DEZE POT WEET TE WINNEN!!

DIT IS SERIEUS!!

Het is niet zo dat Ajax soeverein aan kop gaat in de Eredivisie: PSV heeft nog altijd twee punten voorsprong op de Amsterdammers. Tadic heeft daar echter wel een verklaring voor: “Er komen bij veel Eredivisie-clubs vreemde krachten los als wij op bezoek komen. Ajax is wel de meest gehate club van de competitie. ADO Den Haag, Feyenoord, FC Utrecht, noem ze allemaal maar op. Ze zetten allemaal een stapje extra als ze een thuisduel spelen tegen ons. PSV en Feyenoord hebben daar helemaal geen last van…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.