PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben kan zeer verrassende transfer gaan maken’

Arjen Robben mag zich in de belangstelling heugen van een club uit Australie. Volgens de Sydney Morning Herald gaat het Western Sydney Wanderers.

Markus Babbel is trainer van de Australische club en aast op een enorme kwaliteitsimpuls in aanvallend opzicht. Naast de oud-international van Oranje is er namelijk nog een andere grote naam in beeld: Franck Ribéry kan Bayern München eveneens transfervrij verlaten voor de Western Sydney Wanderers.

VANAVOND GRATIS WEDDEN OP VOETBALWEDSTRIJDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!!

DIT IS ONGEKEND!!

Babbel heeft al bevestigd dat de Fransman in beeld is. Sterker nog: er is zelfs al contact geweest met Ribéry over een eventuele zomertransfer. De Australische club hoopt meerdere sterspelers binnen te halen, mits het financiële plaatje klopt. Ribéry zou aan deze voorwaarde voldoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.