PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

HARDE KLAP! ‘Seizoen lijkt voorbij voor miljoenenaankoop van PSV’

Het huwelijk tussen Maxi Romero en PSV is nog geen succes gebleken. Hij heeft veel last van blessures en ook nu is het weer raak. Het dreigt zelfs einde seizoen te zijn voor de spits.

De Telegraaf meldt: “Onderzoek heeft uitgewezen dat de Argentijn door een vrijdag tegen Helmond Sport opgelopen knieblessure zeker zes weken uit de roulatie is. Zijn seizoen is dus normaal gesproken voorbij. Romero (20) is niet te benijden door de opgelopen schade aan de binnenste knieband. Aan dezelfde knie raakte hij in het verleden bij het Argentijnse Velez al zwaar geblesseerd.”

MORGEN REAL MADRID – AJAX! KRIJG MAAR LIEFST 70KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER AJAX DEZE POT WEET TE WINNEN!! (WOW WOW WOW!!!) !!!

DIT IS ONGEKEND!!

Daar voegt het medium aan toe: “Zijn avontuur bij PSV is tot dusver een enorme deceptie. Romero werd vorig jaar eerst een half seizoen gehuurd, maar liep vrijwel direct een bovenbeenblessure op. Door later onder meer ook een enkelkwetsuur staat de teller in de Eredivisie pas op negen schamele minuten, tijdens de eerste wedstrijd van dit seizoen tegen FC Utrecht.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.