PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ontevreden PSV-speler mogelijk razendsnel naar de uitgang’

Nog niet zo heel lang geleden werd Érick Gutiérrez binnengehaald als een droomaankoop. Nu wat maanden later horen we niet zoveel meer van hem. Hij lijkt voorbij te zijn gestreefd door jeugdspelers.

Philip Kooke denkt dat ‘Guti’ ongelukkig is bij PSV. “Zou dat ook niet het probleem kunnen zijn? Zijn eerste invalbeurten waren ook zo hoopgevend dat hijzelf wellicht ook dacht dat hij nu zou doorbreken… Er gebeurt iets met een speler als dat dan niet lukt”, zo stelt hij in de NOS Voetbalpodcast.

MORGEN REAL MADRID – AJAX! KRIJG MAAR LIEFST 70KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER AJAX DEZE POT WEET TE WINNEN!! (WOW WOW WOW!!!) !!!

DIT IS ONGEKEND!!

Arno Vermeulen sluit een razendsnel vertrek niet uit. “Het kan toch zijn dat-ie tegenvalt? Van Bommel ziet hem elke dag trainen en als hij indruk zou maken op de training, dan zou hij hem toch wel hebben laten spelen?” Een geldkwestie is wat hem betreft geen probleem. “Er zijn toch wel clubs geïnteresseerd in een Mexicaans international die niet aan spelen toekomt?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.