PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik heb echt met verbazing naar Mo Ihattaren gekeken’

PSV lijkt weer een nieuwe parel in huis te hebben. Gisteren maakte Mo Ihattaren zijn basisdebuut en de kritieken waren lovend. Ook van analist en voormalig topvoetballer Ronald de Boer.

Ronald de Boer zegt bij FOX Sports: “Ik heb echt met verbazing gekeken. Zeker in de eerste 35 minuten heeft die jongen geen bal verkeerd gespeeld. Ik vond hem gewoon echt goed. We hebben het over een jongen die net zeventien is geworden.” Angeliño gaf de assist op de eerste treffer van Steven Bergwijn, maar Ihattaren deed het voorbereidende werk. “Bij het eerste doelpunt van Bergwijn tikte hij de bal meteen door. Dat lijkt allemaal simpel, maar hij doet het wel allemaal.”

VANDAAG VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!!

DIT IS ONGEKEND!!

De analyticus gaat verder: “Volwassen en achteloos. Het is allemaal goed; elke bal heeft de juiste snelheid. Hij durft altijd vooruit te kijken en beschikt echt over een fantastisch linkerbeen, waardoor die ook alle standaardsituaties mag nemen. Het lijkt allemaal simpel, maar hij doet alles goed. Ik was verbolgen over het feit dat men gisteren zei: het stelde niet zoveel voor. Ik vond het echt van een heel hoog niveau.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.