PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mark van Bommel verdedigt zijn gedrag langs de lijn: ‘Vraag het ze maar’

Mark van Bommel de trainer van PSV krijgt regelmatig kritiek te verduren over zijn gedrag langs de lijn. Ook in het duel met Feyenoord van afgelopen weekend liet Van Bommel zich een aantal keer gaan tegen de vierde man. “Het is niet zo dat ik hem de huid vol scheld. Maar ik kan mij mateloos irriteren. Tegen Feyenoord zien zowel Gio (Van Bronckhorst, red.) als ik een achterbal. Maar er wordt een cornerbal gegeven. Dan vind ik dat ik iets tegen de vierde man moet zeggen. Als ik het zie, moet hij het ook zien.”

ZATERDAG BARCA – REAL!! KRIJG MAAR LIEFST 30KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER BARCA WINT!!!

DIT IS ONGEKEND!!

“En Feyenoord – Ajax, halve finale beker? Corner of achterbal? Dan word je toch gek als trainer? En de WK-finale in 2010 dan. Corner of achterbal? Je verliest wel de finale, hè. Dan ben je als trainer niet rustig.” Van Bommel refereert nog maar eens aan zijn felle en agressieve karakter als voetballer. “Het lijkt zo alsof ik negentig minuten met die vierde man bezig ben, maar vraag het ze maar, ik kan het goed met hen vinden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.