PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord gaat PSV inhalen met sponsorcontracten’

Het gaat Feyenoord voor de wind wat betreft sponsorinkomsten. Ze zijn hard opweg om concurrent PSV in te halen wat dat betreft.

In 2015 had Feyenoord ‘nog een flinke achterstand’ op PSV ten opzichte van sponsoring. “Maar de Rotterdammers halen de Brabantse club in rap tempo in”, stelt Marcel van der Kraan, chef sport van De Telegraaf. De huidige cijfers onderstrepen dit.

ZATERDAG BARCA – REAL!! KRIJG MAAR LIEFST 30KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER BARCA WINT!!!

DIT IS ONGEKEND!!

“Waar de inkomsten van PSV uit sponsoring per seizoen dalen (van 17,3 miljoen naar 16,6 miljoen), stijgen die van Feyenoord aanzienlijk (12,3 miljoen naar 15,2 miljoen) en de Rotterdammers weten al dat die inkomsten de komende seizoenen verder blijven stijgen”, aldus Van der Kraan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.