PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PANIEK! bij PSV: van vier dure aankopen ontbreekt ieder spoor

PSV heeft de laatste tijd flink geinvesteerd in de selectie. Zo kwamen Derrick Luckassen, Maxi Romero, Erick Gutierrez en Bart Ramselaar voor een enorme zak met geld over van hun clubs maar echt potten te breken wisten ze nog niet. Volgens de Telegraaf kosten deze spelers bijna 30 miljoen euro bij elkaar. Een voor PSV-begrippen zeer fors bedrag. Voor de totale basisploeg die trainer Mark van Bommel zondag tegen Feyenoord (1-1) al voor de vijftiende keer dit Eredivisie-seizoen de wei instuurde, heeft de club maar iets meer hoeven betalen.”

De krant gaat verder: “Romero is na Mateja Kezman en Lozano (transfersom inclusief bonussen) de duurste aankoop in de clubgeschiedenis van PSV, maar heeft in zijn eerste jaar bijna alleen nog met blessureleed gekampt. Ramselaar – de topaankoop van de zomer van 2016 – zit al het hele seizoen op een dood spoor en is door de Eindhovenaren openlijk op de transferlijst geplaatst. Luckassen, vorig jaar overgenomen van AZ, is zijn basisplaats in het voorbije kampioensjaar al na een paar weken kwijtgeraakt. De verdediger wordt momenteel verhuurd aan Hertha BSC. Ook dat is geen onverdeeld succes.”

WOENSDAG FEYENOORD – AJAX!! KRIJG MAAR LIEFST 40KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

DIT IS ONGEKEND!!

Gutiérrez kwam voor de onderbreking nog weleens in actie in het Philips Stadion… “Hij is de grote vis van de laatste zomer op het conto van de nieuwe technisch manager John de Jong, de doorgeschoven hoofdscout die de naar Everton vertrokken Marcel Brands is opgevolgd. Pas eind augustus binnengekomen heeft de Mexicaan nog altijd de nodige aanpassingsproblemen. Net als Romero ligt hij nog jaren vast in Eindhoven en is er dus nog voldoende tijd om alsnog uit te groeien tot een belangrijke waarde.”

 

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.