‘Toon Gerbrands kan zeer opvallende overstap maken in de Eredivisie’

Toon Gerbrands de directeur van PSV zou een opmerkelijk overstap kunnen maken. Volgens Johan Derksen is hij namelijk in beeld om de boel te gaan runnen bij SC Heerenveen.

Zowel sportief, financieel, commercieel als bestuurlijk rommelt het in Heerenveen. “Er is een groepering binnen Heerenveen die Toon Gerbrands naar Friesland wil halen. Toon heeft het faillissement bij AZ goed geregeld en sinds hij bij PSV is is er rust”, stelt Derksen in Veronica Inside.

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

Derksen vervolgt in het praatprogramma: “Ze denken dat hij op zo’n leeftijd is (61, red.) dat hij misschien terug wil keren naar Friesland, want hij komt uit Sneek. Heerenveen ziet in hem de man die de club op de rails kan krijgen en de rust kan creëren.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer