PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Luuk de Jong: ‘Steven Bergwijn zou bij die club goed passen’

Luuk de Jong is onder de indruk van zijn teamgenoot Steven Bergwijn. Het is dan ook verwachting dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen in Eindhoven. Luuk de Jong ziet hem wel een grote transfer maken.

“Ik zie dat hij een volwassen speler aan het worden is”, vertelt De Jong aan de camera’s van DAZN. “Ik heb natuurlijk meegemaakt aan het begin dat hij kwam en je zag al dat hij heel veel kwaliteiten had. Maar nu merk je dat hij volwassener wordt en ook beter wordt in zijn beslissingen. Wanneer hij een actie moet maken, wanneer hij uit moet halen of een één-twee aangaan en hij heeft natuurlijk een fantastische dribbel. Hij wordt alleen maar beter lijkt het. Ik denk dat hij een hele mooie toekomst heeft.”

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

Op de vraag of Bergwijn goed bij Bayern München, naar verluidt één van de geïnteresseerde clubs, past was De Jong stelling. “De manier waarop hij speelt denk ik zeker dat hij daar past. Als je ziet wat voor buitenspelers ze altijd hebben, met vleugelspelers en ook opkomende backs, dat spel kan hij heel goed spelen. Natuurlijk is dat een ander niveau, maar als hij zo doorgaat dan zou je hem wel ooit bij zo’n club kunnen zien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.