‘Hirving Lozano moet blij zijn met een club uit de subtop’

In Nederland is hij één van de beste spelers op de velden maar niet iedereen is overtuigt of hij dat ook in het buitenland kan laten zien. Wim Kieft blijkt niet zo heel erg onder de indruk te zijn van Lozano.

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

“Ik zie Lozano trouwens niet terechtkomen bij een club uit de top vijf van Engeland of top drie van Spanje. Aan de spitsen bij Manchester City, United, Liverpool, Chelsea of Tottenham, Barça, Real en Atletico kan hij niet tippen. Zeker in zijn huidige vorm met zo’n gering rendement. Dan moet hij blij zijn als de subtop uit die landen hem oppikt.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer