PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Vleugelback ziet na de winterstop iets nieuws bij PSV-tegenstanders: ‘Vervelend’

PSV-wingback Angelino ziet na de winterstop iets nieuws bij de tegenstanders van zijn club. En hij is daar niet blij mee. “Teams spelen nu compleet anders tegen ons dan ze voor de winterstop deden. Dat is logisch, ze stellen zich in op ons spel. Dat moeten ze ook doen om een goed resultaat te kunnen halen. Ze zetten twee voetballers op onze key players of ze veranderen hun volledige tactiek”, vertelt de Spanjaard, die zelf ook minder indruk maakt dan voor de winterstop, in gesprek met Voetbal International.

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

Angeliño kan wel leven met de instelling van de tegenstanders van PSV. “Ze maken er lelijke wedstrijden van. Ze zakken heel ver in, linies kort op elkaar en spelen vaak alleen de lange bal naar voren. Tegenstanders van Ajax kijken hoe Heracles Almelo het heeft gedaan en gaan dat kopiëren. Onze tegenstanders kijken misschien naar hoe FC Utrecht of SC Heerenveen ons bespeelde. Het is daardoor nu moeilijker voor ons. Maar dat is niet erg.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.