PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mark van Bommel hekelt Ajax-kwestie: “Niet op deze manier”

Mark van Bommel is niet blij met de verplaatsing van de wedstrijd Ajax – PEC Zwolle. Volgens hem is dit niet de manier.

Het Twitter-account van PSV citeert: “Ik vind het goed dat de KNVB meedenkt met de clubs die in Europa voetballen, maar niet op deze manier. Als je afspraken maakt moet je die nakomen. Als je die wijzigt moet je eerst met alle clubs overleggen.”

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

Van Bommel wil zich echter vooral bezighouden met de wedstrijd tegen Feyenoord. “Feyenoord heeft een aardig tot goed elftal met veel kwaliteit voorin. Daarnaast is het lastig om te scoren tegen Feyenoord. (…) Feyenoord is lastig om te analyseren, omdat zij soms heel goed zijn en soms iets minder. Maar, wij doen altijd hetzelfde.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.