‘PSV is furieus op KNVB na Ajax-beslissing’

PSV is furieus op de KNVB vanwege het uitstellen van de wedstrijd Ajax – PEC Zwolle van zaterdag 2 maart. De Telegraaf schrijft: “De KNVB heeft op verzoek van Ajax de wedstrijd Ajax-PEC Zwolle van zaterdag 2 maart uitgesteld, om zodoende de Amsterdammers de gelegenheid te geven om zich optimaal voor te bereiden op de return in de achtste finale van de Champions League tegen Real Madrid. Die wedstrijd wordt op dinsdag 5 maart gespeeld.”

Het medium schrijft dat de KNVB deze wedstrijd ‘voorlopig uit het competitieprogramma’ heeft gehaald gelet op het drukke speelschema. “PSV en PEC Zwolle hebben inmiddels bezwaar ingediend en hebben dan ook ’grote bezwaren’ over het schrappen van de wedstrijd. De Eindhovenaren spreken van een oneerlijk verloop van de competitie. Beide clubs overwegen juridische stappen.”

ZONDAG PSV – FEYENOORD!! KRIJG MAAR LIEFST 65KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER FEYENOORD WINT!!!

ONTDEK HET HIER!!

Manager competitiezaken Jan Bluyssen reageert op de KNVB-website: “Ajax is dit seizoen nog de enige club die namens het Nederlandse voetbal de punten voor de coëfficiëntenlijst van de UEFA kan binnenhalen, dus daar houden we zoals afgesproken rekening mee. We beseffen dat de aanvangstijd van 18.30 uur op een doordeweekse dag ongunstig is voor de supporters van PEC Zwolle, maar omdat het een Champions League-avond is, kan het helaas niet anders.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer