PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel moet met Hirving Lozano gaan praten’

In de wedstrijd tegen Heerenveen van afgelopen zaterdag haalde Mark van Bommel zijn sterkhouder Hirving Lozano al erg snel naar de kant. Hij was namelijk boos over het feit dat hij zijn taken niet uitvoerde.

Hans Westerhof, die de vleugelspits meemaakte als jonge jongen in Mexico, zegt in het Eindhovens Dagblad: “Een gesprekje doet vaak wonderen. Ik heb vroeger al vaker met hem doorgenomen dat vorm iets is van golfbewegingen. In Mexico werd hij vaak na een paar goals enorm opgehemeld en zodra het iets minder ging, wilde hij zich soms te graag bewijzen.”

Hij gaat verder: “Wat dat betreft kan hij veel leren van Érick Gutiérrez. Hij kijkt altijd heel realistisch naar zijn eigen carrière en begrijpt ook waarom hij nu niet speelt bij PSV.” Oefenmeester Mark van Bommel was op zaterdagavond duidelijk over het spel en de uiteindelijke wissel van Lozano: “Hij deed niet de dingen die we van hem vroegen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.