‘Arjen Robben laat PSV en Groningen schrikken met update’

Het is al langer bekend dat Arjen Robben na dit seizoen vertrekt bij Bayern Munchen. Direct na de bekendmaking gingen er gelijk speculaties rond over waar zijn teokomst zou liggen. En misschien niet eens meer als voetballer.

Volgens BILD overweegt de oud-international steeds serieuzer om te stoppen als voetballer. Robben is al sinds eind november herstellende van een spierblessure en nog altijd is er geen zicht op een snelle comeback. Eerder insinueerde hij al te willen stoppen als het lichaam serieus protesteert.

Robben liet eerder dit seizoen alle opties open, dus ook definitief stoppen met voetballen. Ook een Eredivisie-hereniging bij FC Groningen of PSV kwam ter sprake evenals een heel nieuw avontuur in het buitenland. Zo kwam onder meer FC Tokyo uit Japan voorbij als mogelijkheid.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer