‘Marcel Brands wil PSV-parel het liefst nu al naar Everton halen’

Marcel Brands de technisch directeur van Everton is onder de indruk van een talent van PSV. Het gaat Mohamed Ihattaren die onlangs speelminuten maakte in het eerste van de Eindhovenaren.

In een interview met Voetbal International vertelt de beleidsbepaler: “Eerlijk gezegd zou ik hem morgen bij Everton willen hebben, zo goed is hij, maar ik denk niet dat dat het pad is dat hij moet bewandelen. Hij heeft straks een tussenstap nodig.”

Brands gaat verder: “Wat dat betreft zit Mo goed bij PSV. De club speelt Europees voetbal, hij heeft een grote kans op speeltijd en hij zit bij de nationale teams. Als hij nu naar het buitenland zou gaan, heeft hij een stuk minder garanties. De stap naar de Premier League is echt heel groot en het kan daardoor ook helemaal verkeerd aflopen met een talent. Nu heeft hij een trainer die het in hem ziet zitten, ik zou zeggen koester dat.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer