Johan Derksen fileert PSV’er: “Een heel vervelend ventje”

Johan Derksen is niet zo gecharmeerd van een sterkhouder van PSV. Hij is niet te spreken over de manier van speler van Hirving Lozano.

“Ik was blij dat hij balverlies leed op het middenveld, waar die goal uit valt”, verwijst Derksen naar de 2-0 van FC Utrecht. “Het was geen overtreding. Ik vind het dan ook een heel vervelend jochie, omdat het een matennaaier eerste klas is. Altijd maar rollebollen als hij een duwtje krijgt.”

In Veronica Inside verklaarde Derksen één strafschop te hebben gegeven. “Dat moment dat De Jong werd vastgehouden was een zuivere penalty, maar als ik scheidsrechter was geweest bij de situatie van Dumfries had ik geen strafschop gegeven.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer