“Phillip Cocu is ook een goede kandidaat bij Feyenoord”

Willem van Hanegem ziet in Phillip Cocu een prima kandidaat om Giovanni van Bronckhorst op te volgen bij Feyenoord. In gesprek met RTV Rijnmond zegt het clubicoon van de Rotterdammers: “Ik denk Henk ten Cate en Henk Fraser als trainers en ze moeten Van Bronckhorst mooi technisch directeur maken.” Hij haast zich vervolgens om daaraan toe te voegen: “Phillip Cocu is ook een goede kandidaat.”

Jan Boskamp haakt in: “Ik was Dickie Advocaat-fan. Nu blijft er maar één over en dat is Henk Fraser. Ik snap het negativisme rond Advocaat niet. Je valt nu terug op Sparta en die vijf wedstrijden die hij verliest met FC Utrecht. Dat is natuurlijk quatsch. Ik wil het netjes zeggen, maar het is belachelijk. Je kunt ook zeggen: hij is van de derde laagste plaats opgeklommen naar plaats vijf.”

 

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer