PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hirving Lozano en Steven Bergwijn aan de aftrap tegen FC Utrecht’

De kans is bijna zeker dat Steven Bergwijn en Hirving Lozano zullen gaan starten in het competitieduel tegen FC Utrecht. Het Eindhovens Dagblad bericht namelijk: “Steven Bergwijn en Hirving Lozano zijn waarschijnlijk gewoon inzetbaar in het duel van PSV met FC Utrecht. Ze maken in principe deel uit van de wedstrijdselectie, tenzij er zondag een afwijkende fysieke reactie is na hun trainingen van zaterdag. PSV bereidde zich voor op het duel met de Domstedelingen, dat zondag om 16.45 uur wordt gespeeld.”

De krant gaat verder: “Het zag er de hele week al goed uit voor Bergwijn en Lozano, die na begeleiding van de medische en technische staf zijn klaargestoomd voor het duel met FC Utrecht. Bergwijn viel zondag uit in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard en op het veld leek zijn blessure er niet goed uit te zien. Onderzoek in het ziekenhuis bracht geen schade aan het licht. Lozano doorliep alle protocollen nadat hij twee weken geleden in het duel met FC Groningen een hersenschudding opliep. Of beide spelers vanaf de aftrap kunnen starten, wordt zondag duidelijk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.