PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Bart Ramselaar ‘sneert’ naar PSV: “Een aardig bedrag”

Bart Ramselaar komt er dit seizoen bij PSV niet aan te pas. Hij wou vertrekken in de vorige transferperiode maar het kwam er niet van.

“Er speelden een aantal dingen, maar PSV wilde mij alleen verkopen. Voor een aardig bedrag voor iemand die al een half jaar niet gespeeld heeft, denk ik”, aldus Ramselaar, die tegenover FOX Sports geen boosheid wil uitdragen. “Maar misschien heeft het clubs afgeschrikt.”

Het Belgische Sint-Truiden was geïnteresseerd, maar vertelt Ramselaar: “Met alle respect naar die club, maar dat was niet het niveau waar ik naartoe wilde. Of er nog meer heeft gespeeld? Ja, maar die clubs hebben jammer genoeg niet doorgepakt.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.