PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

WOW! ‘PSV gaat 100 miljoen verdienen de komende zomer met transfers’

De verwachting is dat PSV flink gaat cashen de komende zomer. Met spelers als Steven Bergwijn en Hirving Lozano hebben ze twee spelers die erg in trek zijn bij de clubs in Europa.

Beide smaakmakers mogen het Philips Stadion echter alleen verlaten als er ook daadwerkelijk megabedragen betaald zullen worden. De website Yahoo Deportes claimt te weten dat technisch manager John de Jong de international van Mexico alleen wil laten gaan als er 60 miljoen euro voor hem overgemaakt wordt. Dat lijkt niet eens een utopie in het huidige transferklimaat… en bovendien wordt de waarde van Lozano geschat op ongeveer 40 miljoen euro.

Ook de bovengenoemde Bergwijn heeft bijzonder veel vrijers. Manchester United houdt hem nauwgezet in de gaten, maar dat geldt ook voor Internazionale, AC Milan, Tottenham Hotspur, West Ham United, AFC Bournemouth en Bayern München. De vleugelspits wil vermoedelijk een nieuwe stap zetten aan het einde van het seizoen, maar kost zeker 40 miljoen euro.

Wordt er voldaan aan beide vraagprijzen van de Eindhovenaren, en daar ziet het wel naar uit, dan verdient de huidige nummer één van de Eredivisie dus 100 miljoen euro. Daar komt dan nog eens bij dat ook Gastón Pereiro, Denzel Dumfries, Angeliño en Luuk de Jong voor een vertrek kunnen kiezen. In de lichtstad van Nederland gaat men dus een lucratieve zomer tegemoet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.