PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

DRUKTE IN EINDHOVEN! ‘Bayern München én Internazionale bieden’

De Europese grootmachten Bayern Munchen en Inter Milan hebben alletwee geboden op PSV-sterkhouder Steven Bergwijn. Dit weet het medium Tuttosport te melden.

De Italiaanse krant schrijft dat Der Rekordmeister zich onlangs in het Philips Stadion meldde met een bod van 30 miljoen euro voor de diensten van Steven Bergwijn. Deze aanbieding zou per direct naar de prullenbak verwezen zijn door de nummer één van de Eredivisie, maar de topclub uit de Bundesliga geeft nog niet op.

Ook Internazionale bemoeit zich echter met de toekomst van Bergwijn en de Nerazzurri zouden bereid zijn om 35 tot 40 miljoen euro te beiden voor de jonge international van het Nederlands elftal. Dit is al wat meer naar de smaak van PSV, dat sowieso een clubrecord wil overhouden aan de eventuele transfer van zijn buitenspeler. Het betreft overigens een transfer in de aankomende zomer: vandaag blijven de poorten sowieso gesloten in de lichtstad van Nederland.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.