‘Mark van Bommel gaf opdracht voor bizarre actie PSV’

PSV zwijnde afgelopen weekend tegen FC Groningen. Dit kwam mede door de ballenjongens die de opdracht hadden gekregen in het laatste kwartier de ballen niet aan de tegenstander te geven.

Meermaals moest een Groningen-speler zelf in actie komen om over te kunnen gaan tot voortzetting van het spel. Volgens Kenneth Perez is heel duidelijk wie de kwade genius is. “Dit komt van de trainer af”, oordeelde de voetbalanalist in het FOX Sports-programma Natafelen.

Door het gebrek aan bewijs leidde dit aan tafel niet tot brede steun, maar de actie van PSV kan op bitter weinig sympathie rekenen. “Dit is een topclub onwaardig en PSV maakt zich hier erg klein mee”, zo luidt de conclusie. PSV heeft zich er nog niet over uitgesproken.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer