Willem van Hanegem teleurgesteld in ‘bulldog’ van PSV: “Nu bijna niet meer”

Afgelopen weekend zwijnde PSV door met 2-1 te winnen van FC Groningen. Voormalig voetballer Willem van Hanegem zag het allemaal aan en het hield in zijn ogen niet over.

Hij wijst onder meer naar Denzel Dumfries, in de uitzending van VTBL op RTL. “Als ik tegen hem zou spelen, dan zou ik bang worden. Het is net een bulldog die kwaad kijkt. Als hij op je afkomt… Nu zie je hem bijna niet meer. Pablo Rosario, hetzelfde. Het is net alsof ze te veel nadenken. Dat gevoel heb ik.”

“Ajax kan in goede doen veel makkelijker voetballen. Zij kunnen zich overal onder de druk uit spelen. PSV heeft dat niet. In het begin vond ik ze aardig spelen, met die twee backs, die er steeds overheen gingen. Dat zie je nu bijna niet meer”, constateert De Kromme tot slot.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer