PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-fans komen in opstand: ‘Dit kan eigenlijk niet’

De supporters van PSV zijn niet blij. De club maakte eerder bekend dat het de hele week besloten zal gaan trainen en dit is een schop tegen het zere been voor veel fans. Onder meer de supportersvereniging en iemand als Willy van de Kerkhof komen in opstand.

Laatstgenoemde vertelt aan het Eindhovens Dagblad: “Een hele week besloten trainen past eigenlijk niet bij PSV. In onze tijd gebeurde het sowieso nooit. Wij waren overtuigd van onszelf en probeerden bij de trainingen ook tactieken uit. In de volgende wedstrijd ziet iedereen toch wel hoe je speelt. Natuurlijk zijn de tijden veranderd en is het nu misschien goed om het soms wel te doen. Ik geloof er alleen niet in. In het stadion zijn ook toeschouwers aanwezig en daar moet je dus gewoon tegen kunnen, met een aantal normale grenzen. Voetbal is van en voor de supporters.”

Harrie Timmermans van de supportersvereniging vult aan: “Een volledig dichte Herdgang is voor ons over de pijngrens. Dan is er geen balans. Onze identiteit moeten we waar kunnen blijven maken en er zijn hierover goede gesprekken met de directie geweest. Ik denk dat daar iets uitkomt dat voor alle betrokkenen aanvaardbaar is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.